DanceRehab Győr

Sajátíts el egy technikát, amivel önmagadat gyógyíthatod!

DanceRehab a modertánc és gyógytorna fúziója

A DanceRehab egyedi koncepciója a moderntánc training és a gyógytorna fúziójából született, és 13 éves kortól mindenki számára elérhető. Az óráinkra folyamatosan be lehet csatlakozni kezdőknek és haladóknak, akik szeretnék levezetni és megelőzni a fizikális és lelki stresszt.

Aktuális DanceRehab órák

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

DanceRehab tanfolyam

Kedd 18:00-18:55

Első alkalom: 2023. október 17.

55 perc / alkalom, folyamatos csatlakozási lehetőség

Győr, Ipar u. 51/B (bejárat a Puskás Tivadar u. felől)

8 alkalmas bérlet 23.000 Ft

Mi vár rád DanceRehab óráinkon?

DanceRehab-Győr-Flames Táncstúdió

DanceRehab óra négyféle fókusszal!

Minden héten más szempontot helyezünk előtérbe, próbáld ki a DanceRehab órát instruktív, kreatív, edukatív és improvizatív fókusszal.

Instruktív DanceRehab

Az Instruktív DanceRehab órán a résztvevők részletes iránymutatást kapnak, hogy fejlesszék technikájukat és mozdulataikat.

Kreatív DanceRehab

A Kreatív DanceRehab óra lehetőséget teremt a résztvevők számára, hogy kreatív feladatokon keresztül közelítsék meg ezt a mozgásanyagot, ezáltal újféle módon sajátíthatják el a mozdulatokat, majd alkalmazhatják igényük szerint.

Edukatív DanceRehab

Az Edukatív DanceRehab órán célunk a tudatosítás, ahol megértheted testmozgásod egészségügyi és anatómiai részleteit, előnyeit.

Improvizatív DanceRehab

Az Improvizatív DanceRehab óra során izgalmas vezetett improvizációs gyakorlatokon keresztül fejlesztheted kreatív gondolkodásodat és spontaneitásodat. Ezáltal a résztvevők képesek lesznek arra, hogy saját testükre és ízlésükre szabják a mozgásanyagot.

Győrben a Flames Tánciskolában DanceRehab moderntánc és gyógytorna

Kinek ajánljuk DanceRehab óráinkat?

  1. Táncosoknak és mozgásrajongóknak: A DanceRehab koncepciója kiválóan illeszkedik azokhoz, akik szeretnek táncolni vagy általában mozogni. A moderntánc és gyógytorna kombinációja segít a test erősítésében, mozgékonyságának növelésében és az izmok rugalmasságának javításában.

  2. Stresszkezelésre és relaxációra vágyóknak: Az órák alkalmasak azoknak, akiknek szükségük van a fizikai és lelki stressz levezetésére, relaxációra. A core training, nyújtás és relaxációs gyakorlatok hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és a stressz csökkentéséhez.

  3. Rehabilitációs célú mozgásra: A DanceRehab kiváló választás lehet azoknak, akik rehabilitációs vagy lágyrész és ízületi rehabilitációs célokból részt vesznek az órákon. A speciális gyakorlatok és módszerek segíthetnek a rehabilitációs folyamatban.

  4. Kreatív és tanulni vágyó embereknek: Azok számára, akik nyitottak a kreatív megközelítésre és érdeklődnek a háttérben álló összefüggések iránt, a kreatív és edukatív DanceRehab óráink igazán jó választások lehetnek, mivel ezek kreatív perspektíván keresztül segítenek megérteni a testmozgás előnyeit és tudatosítják a mozgás egészségügyi hatásait, eközben fejlesztve az egyéni kreativitást.

Moderntánc Győrben felnőtteknek Flames Tánciskola

Legyél te a következő elégedett Flames tagunk!

5 csillagos értékelés társastánc és bachatára Győr Flames
Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.

Petrovicz Lili

Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊

Dézsi Viktória

Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!

Goór Dániel

Kellemes hangulatú órák,magas színvonalú táncoktatás.Csak ajánlani tudom.:)

Debreceni Fanni

Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03
Zsuzsanna Skaperné
Zsuzsanna Skaperné
2023-03-03
Alig ismerjük egymást, mégis baráti a hangulat, az oktatók nagyon kedvesek. Szeretem a táncos estéket amiket együtt tölthetünk.
Szandra F
Szandra F
2023-03-03
Dávid és Ákos bachata órái igazi élmény minden egyes héten, jó hangulatban tanulhatjuk a lépéseket. Segítőkészek , és profi oktatók.
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-03-02

Oktatók

Süli Amarilla Luca

Modern-kortárstánc és DanceRehab oktató

Tel.: 06 30 677 9409

Dominkó-Boór Ágota

Gyógytornász

Regisztráció

DanceRehab órára jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot.


DanceRehab oktatás helyszíne Győrben

DanceRehab órák helyszíne: Győr, Ipar u. 51/B (Belső udvarra bejárat a Puskás Tivadar u. felől).

Gyakran ismételt kérdések

A DanceRehab óráinkat 13 éves kortól ajánljuk mindenkinek, függetlenül attól, hogy tapasztaltabb vagy kezdő táncos vagy. Az órák olyan felépítésűek, hogy mindenki számára hasznosak és élvezetesek legyenek.

Fontos, hogy hozz magaddal egy üveg vizet az órákra, hogy hidratált maradj. Ezenkívül, kényelmes ruházatot javaslunk, amiben jól tudsz mozogni.

A DanceRehab egyedülálló koncepciót képvisel, ahol a modern tánc és a gyógytorna találkozik. Az órák segítenek erősíteni a core izmokat, javítani a mozgékonyságot és egyensúlyt teremteni a testben. Emellett lehetőség van a kreativitás kibontakoztatására és a relaxációra is.