DanceRehab Győr

Sajátíts el egy technikát, amivel önmagadat gyógyíthatod!

DanceRehab a modertánc és gyógytorna fúziója

A DanceRehab egyedi koncepciója a moderntánc training és a gyógytorna fúziójából született, és 13 éves kortól mindenki számára elérhető. Az óráinkra folyamatosan be lehet csatlakozni kezdőknek és haladóknak, akik szeretnék levezetni és megelőzni a fizikális és lelki stresszt.

Aktuális DanceRehab órák

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

DanceRehab tanfolyam

Jelenleg nincs csatlakozási lehetőség

55 perc / alkalom, folyamatos csatlakozási lehetőség

Győr, Ipar u. 51/B (bejárat a Puskás Tivadar u. felől)

Jelenleg nincs csatlakozási lehetőség

Mi vár rád DanceRehab óráinkon?

DanceRehab-Győr-Flames Táncstúdió

DanceRehab óra négyféle fókusszal!

Minden héten más szempontot helyezünk előtérbe, próbáld ki a DanceRehab órát instruktív, kreatív, edukatív és improvizatív fókusszal.

Instruktív DanceRehab

Az Instruktív DanceRehab órán a résztvevők részletes iránymutatást kapnak, hogy fejlesszék technikájukat és mozdulataikat.

Kreatív DanceRehab

A Kreatív DanceRehab óra lehetőséget teremt a résztvevők számára, hogy kreatív feladatokon keresztül közelítsék meg ezt a mozgásanyagot, ezáltal újféle módon sajátíthatják el a mozdulatokat, majd alkalmazhatják igényük szerint.

Edukatív DanceRehab

Az Edukatív DanceRehab órán célunk a tudatosítás, ahol megértheted testmozgásod egészségügyi és anatómiai részleteit, előnyeit.

Improvizatív DanceRehab

Az Improvizatív DanceRehab óra során izgalmas vezetett improvizációs gyakorlatokon keresztül fejlesztheted kreatív gondolkodásodat és spontaneitásodat. Ezáltal a résztvevők képesek lesznek arra, hogy saját testükre és ízlésükre szabják a mozgásanyagot.

Győrben a Flames Tánciskolában DanceRehab moderntánc és gyógytorna

Kinek ajánljuk DanceRehab óráinkat?

  1. Táncosoknak és mozgásrajongóknak: A DanceRehab koncepciója kiválóan illeszkedik azokhoz, akik szeretnek táncolni vagy általában mozogni. A moderntánc és gyógytorna kombinációja segít a test erősítésében, mozgékonyságának növelésében és az izmok rugalmasságának javításában.

  2. Stresszkezelésre és relaxációra vágyóknak: Az órák alkalmasak azoknak, akiknek szükségük van a fizikai és lelki stressz levezetésére, relaxációra. A core training, nyújtás és relaxációs gyakorlatok hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és a stressz csökkentéséhez.

  3. Rehabilitációs célú mozgásra: A DanceRehab kiváló választás lehet azoknak, akik rehabilitációs vagy lágyrész és ízületi rehabilitációs célokból részt vesznek az órákon. A speciális gyakorlatok és módszerek segíthetnek a rehabilitációs folyamatban.

  4. Kreatív és tanulni vágyó embereknek: Azok számára, akik nyitottak a kreatív megközelítésre és érdeklődnek a háttérben álló összefüggések iránt, a kreatív és edukatív DanceRehab óráink igazán jó választások lehetnek, mivel ezek kreatív perspektíván keresztül segítenek megérteni a testmozgás előnyeit és tudatosítják a mozgás egészségügyi hatásait, eközben fejlesztve az egyéni kreativitást.

Moderntánc Győrben felnőtteknek Flames Tánciskola

Legyél te a következő elégedett Flames tagunk!

5 csillagos értékelés társastánc és bachatára Győr Flames
Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.

Petrovicz Lili

Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊

Dézsi Viktória

Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!

Goór Dániel

Kellemes hangulatú órák,magas színvonalú táncoktatás.Csak ajánlani tudom.:)

Debreceni Fanni

Sz S
Sz S
2024-02-06
AnonymPredator
AnonymPredator
2023-12-19
Anita Molnár
Anita Molnár
2023-10-19
Nagyon élvezem a tánc órákat ahogy oktatok, türelmesen és érthetően elmondjátok hogy mire figyeljünk oda a tánc során.☺️ Öröm ennek a csapat része lenni.😁 Köszönöm Dávid hogy ma nagy bizalommal tudtam hozzád fordulni és megmutattad és elmagyaráztad amit nem értettem hogy hogyan van🥰 Batchachára is szintúgy elmondható ami fent meg vannak említve❤️
Károly Wiser
Károly Wiser
2023-10-18
Jó érzés ott tartózkodni, szívesen megyek, és kellemes visszagondolni minden alkalomra!
vera steinacher
vera steinacher
2023-10-16
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-10-16
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Judit Gál
Judit Gál
2023-10-15
Niki moroczné
Niki moroczné
2023-10-15
Szabolcs Mórocz
Szabolcs Mórocz
2023-10-15
Zoltan Fabian
Zoltan Fabian
2023-10-15

Regisztráció

Jelenleg nincs csatlakozási lehetőség!

DanceRehab oktatás helyszíne Győrben

DanceRehab órák helyszíne: Győr, Ipar u. 51/B (Belső udvarra bejárat a Puskás Tivadar u. felől).

Gyakran ismételt kérdések

A DanceRehab óráinkat 13 éves kortól ajánljuk mindenkinek, függetlenül attól, hogy tapasztaltabb vagy kezdő táncos vagy. Az órák olyan felépítésűek, hogy mindenki számára hasznosak és élvezetesek legyenek.

Fontos, hogy hozz magaddal egy üveg vizet az órákra, hogy hidratált maradj. Ezenkívül, kényelmes ruházatot javaslunk, amiben jól tudsz mozogni.

A DanceRehab egyedülálló koncepciót képvisel, ahol a modern tánc és a gyógytorna találkozik. Az órák segítenek erősíteni a core izmokat, javítani a mozgékonyságot és egyensúlyt teremteni a testben. Emellett lehetőség van a kreativitás kibontakoztatására és a relaxációra is.