Flames Kids fellépés a Gárdonyi Családi Napján

A legkisebbek is táncolnak a Gárdonyi Iskola Családi Napján

A győri gyerek moderntánc csoportunkban a legkisebbek 7 éves koruktól kezdve kipróbálhatják magukat a tánc világában. Az alig két és fél hónapja futó gyerekcsoportunk hirtelen fel lett kérve egy rövid táncbemutatóra. A gyerekek és oktatójuk, Süli Amarilla Luca hétről hétre szorgosan készült, hogy alig három hét alatt összeállítsák műsorszámukat, amit sikerrel is teljesítettek.

Ez azért is nagy szó, mert a gyerekek kezdőként érkeztek óráinkra, korábban nem volt még táncos tapasztalatuk, viszont így is vállalták a fellépést. A munka meghozta gyümölcsét, sikeresen letudták a fellépést. 🙂

A fellépés nem máshol volt, mint a győri Gárdonyi Géza Iskola Családi Napján (2022.05.14-én).

Készült videó is az eseményről, itt megnézhetitek:

Flames Kids fellépés a győri Gárdonyi Géza Családi Napján 2022 május 14-én.

Gyerek moderntánc csoportunk és büszke oktatójuk

Természetesen nem maradhatott el a közös fotó sem. 🙂

Gyerkőceink gyorsan formációba álltak – Flames egyenpólóban, majd jöhetett a kép is.

Büszkék vagyunk a csapatra és már most készülünk a következő fellépésre.

moderntánc fellépés győr Gárdonyi táncoktatás gyermekeknek Flames

Miért jó tánccal fellépni?

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a gyerekeket az kovácsolja legjobban össze, ha valami közös céljuk van. Kezdőként még nem könnyű versenyeken elindulni ahol sokszor már több éves tapasztalattal rendelkező ellenfeleik lennének. Ezzel szemben egy “tét nélküli” fellépés rengeteg pozitív élménnyel gazdagíthatja őket. Ezen túl lehetőségük van gyakorolni a szereplést, a kiállást, melynek számos pozitív hozadéka van: növekszik az önbizalmuk, megtanulnak csapatban dolgozni, fejlődnek szociális kézségeik.

Mi ezért nézzük a lehetőségeket és megyünk örömmel fellépni gyerekcsoportunkkal is. Hiszen nem csak a “nagyok” (felnőtt csoportjaink) lehetnek közönség előtt, hanem bizony a kicsik is megérdemlik a szereplést.

Moderntánc oktatásunk Győrben

A Flames Tánc – és Mozgásstúdió, azaz tánciskolánk egyik fontos oktatott ága a moderntánc. Gyerek és felnőtt csoportos órákat is tartunk, melyekre folyamatosan várjuk az érdeklődőket. A moderntánccal fejleszthető számos készség, mint például ritmusérzék, koordináció, hajlékonyság és mobilitás.

Ha felkeltette érdeklődésedet, esetleg gyereked szívesen kipróbálná nálunk csoportos moderntánc óránkat, akkor szeretettel várunk egyik óránkra, hogy ki tuddjátok próbálni, milyen a Flamesben táncot tanulni.

Táncoktatói elérhetőség

Süli Amarilla Luca

Bármi kérdésed van:

Süli Amarilla Luca

+36 30 677 9409

Jelentkezni lehet e-mailen keresztül is:

info@flamesstudio.hu

Itt találsz meg minket:

Gyerek táncoktatásainkat a Lengyel Vivien Fitness Studioban tartjuk (Győr, Bartók Béla út 1-3).