A Flames Tánctanárai

Ismerd meg a Flames Tánctanárait

A Flames Tánc- és Mozgásstúdióban gyakorlott tanárok várnak különböző stílusú órákra. Kattints a képekre, ha többet szeretnél tudni egy oktatóról, vagy érdekel, hogy milyen stílusú órán találkozhatsz vele.

Molnár Ákos

Alapító, versenytáncos, társastánc, bachata, esküvői táncok

Nagy Dávid

Alapító, versenytáncos, társastánc, bachata, esküvői táncok

Molnár Csenge

Diplomás pedagógus, instruktor, társastánc és esküvői táncok

Szeredi Vivien

Instruktor, bachata, társastánc

Találkozzunk táncóráinkon

Tánciskolánkban a minőségi szórakozásra, tartalmas kikapcsolódásra és a tánc általi fejlődésre helyezzük a fő hangsúlyt.

Célunk egy olyan közösség létrehozása és fenntartása, ahova minden alkalommal szívesen mész és egy kicsit kiléphetsz a hétköznapokból egy külön “világba”.

Várunk táncóráinkra!

Flames TáncStúdió csapata

Kik a Flames Táncstúdió oktatói?

A Flames oktatóival egyedülálló és lelkes csapatot alkotunk. Mindannyian gyakorlott és rengeteg tapasztalattal rendelkező oktatók vagyunk, akik mély szeretettel és elhivatottsággal kötődnek a tánchoz.

Az oktatóink közül többen versenytáncosok, akik számos nemzetközi dobogós helyet értek el. Évtizedes tapasztalatunknak és versenysikereinknek köszönhetően kiváló tudással és technikai hozzáértéssel rendelkezünk.

Az óráinkat egyedülálló hangulat és fiatalos lendület jellemzi. Az oktatóink elhivatottan segítenek, és interaktív módon tanítják a táncmozdulatokat és koreográfiákat. A jókedv és a vidámság mindig jelen van az óráikon, így garantáltan elégedett leszel, ha részt veszel bármelyikük óráján.

Hisszük, hogy a táncnak csodálatos ereje van, és célunk, hogy megoszthassuk a szenvedélyünket és a tudásunkat veled.

További táncos oldalaink

Aktív szerepet vállalunk a győri táncos életben. Lesd meg többi táncos oldalunkat is, ahol különböző táncos órákról nyújtunk további információkat.

Esküvői táncoktatás, táncos műsorok

Bachata aloldal