Bachata táncoktatás Győr

Bachata tanfolyamok és táncórák Győrben

A Bachata a Dominikai Köztársaságból származó, ma már a világon mindenhol rendkívül nagy népszerűségnek örvendő táncstílus. A bachata alaplépései könnyen elsajátíthatók, éppen ezért hamar sikerélményeket lehet szerezni vele.

Tanfolyamainkon nem csak a figurákat ismerheted meg, hanem bevezetünk a bachata technikájába is, hogy élvezni is tudd a táncot.

Óráinkon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tanult táncmozdulatokat önállóan is képes legyél ellépni egy buliban, eseményen.

Szuper közösség, csinos csajok, jóképű srácok és jófej oktatók! 🙂 Gyere el és tapasztald meg te is bachata óráinkat!

Bachata óra 2

Aktuális esemény

Halloween tematikájú bachata táncest: workshop és party 2023.11.04-én!

Tudd meg a részleteket, kattints!

Aktuális bachata órák Győrben

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

Előzetes jelentkezés újonnan induló kezdő tanfolyamra – e-mailben értesítünk tanfolyam indulása előtt

Várhatóan hétköznap, esti órákban. Tervezett indulás: 2024 január eleje.

8 alkalom, 55 perc / alkalom

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. felől)

Bérlet:

Elővétel 01.05-ig: 24.000 Ft/fő

Normál ár (01.06-tól): 26.000 Ft/fő

Haladó bachata

Péntek, 20:00-21:00

8 alkalom, 55 perc / alkalom

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. felől)

Bérlet:

Elővétel 01.05-ig: 24.000 Ft/fő

Normál ár (01.06-tól): 26.000 Ft/fő

Nem tudod melyik a neked való szint? Tudj meg többet a táncoktatási szintjeinkről, kattints IDE!

Mire számíthatsz bachata táncóránkon?

Célunk elsődlegesen a minőségi kikapcsolódás és a jó hangulat.

A tanfolyam során megismerkedhetsz a bachata alapfiguráitól egészen a haladóbb szinteken lévő összetettebb figurákkal és mozgástechnikákkal.

Ezért jó választás a Flames Bachata Táncoktatása

Bachata óra Flamesben

Miért nálunk táncolj?

A bachatara, mint minőségi kikapcsolódásra gondolunk, azaz óráink a buli és tánctanulásról szólnak. Ezt az élményt adjuk át mindenkinek aki részt vesz óráinkon.

Nálunk nem csak figurák “darálása” megy, hanem megismertetjük a bachata táncmozgását, vezetéstechnikáját, ezáltal sokkal nagyobb sikerélményed is lesz, amellett, hogy jobban elmélyül a tánctudás is.

Szavak helyett beszéljenek rólunk a számok:

0 +
Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Legyél te a következő elégedett bachata táncosunk!

5 csillagos értékelés társastánc és bachatára Győr Flames
Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.

Petrovicz Lili

Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊

Dézsi Viktória

Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!

Goór Dániel

Kellemes hangulatú órák,magas színvonalú táncoktatás.Csak ajánlani tudom.:)

Debreceni Fanni

További vélemények

Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03
Zsuzsanna Skaperné
Zsuzsanna Skaperné
2023-03-03
Alig ismerjük egymást, mégis baráti a hangulat, az oktatók nagyon kedvesek. Szeretem a táncos estéket amiket együtt tölthetünk.
Szandra F
Szandra F
2023-03-03
Dávid és Ákos bachata órái igazi élmény minden egyes héten, jó hangulatban tanulhatjuk a lépéseket. Segítőkészek , és profi oktatók.
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-03-02

Tánctanárok

Molnár Ákos

Táncstúdió Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 745 6411

Nagy Dávid

Táncstúdió Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 312 1108

Szeredi Vivien

Bachata táncoktató

Regisztráció

Bachata órára jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot.


Itt találsz meg minket:

Bachata órák helyszíne:

Óráinkat Győrben az Ipar utca 51/B cím alatt tartjuk. Bejárat az udvarba a Puskás Tivadaron, majd rögtön jobbra végig szükséges menni egészen az Ipar utca 51/B épületéig.

 

Várunk téged óráinkon, akár a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy e-mailes jelentkezésben az info@flamesstudio.hu címen.

Ha bármi egyéb kérdésed merülne fel, keresd táncoktatónkat, Nagy Dávidot a +36 20 312 1108 telefonszámon

Tánciskola helye
Táncterem helyszíne

Gyakran ismételt kérdések

Ha helyszínen vásárolod meg a belépőt akkor bankkártyával tudsz fizetni.

Ha elővételben, akkor a regisztrációkor megadott e-mailre küldünk egy linket, ahol internetes bankkártyás vásárlással tudod megvenni a jegyed.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk (farmer,  vagy elegánsabb melegítő), cipőnek sportcipő, váltócipő. Átöltözésre van lehetőség.

Természetesen, többen is úgy jönnek tanfolyamunkra, hogy nincs táncpartnerük. Ilyenkor vagy csoporton belülről, vagy másik csoportból keresünk neked táncpartnert.

Nem kötelező a párcsere, ha fix párral érkezel, akár a teljes tanfolyamon is együtt táncolhattok, hiszen az a célunk, hogy jól érezzétek magatokat.

Ugyanakkor javasoljuk időnként (egy-egy feladatra) a párcserét, hiszen abból sokat tudsz tanulni, ha mással is kipróbálod a tánclépéseket.

Semmi gond, a táncoktatásunkat az alapoktól kezdjük, így garantáltan tudod tartani a lépést.

Táncóránkra újrakezdők, vagy olyanok is jöhetnek, akik középhaladók-haladók, de szeretnék átismételni az alapokat. Biztosak vagyunk benne, hogy így is jól fogjátok érezni magatokat.

Kezdő csoportjainkban mindig olyan lépéseket tanítunk, amit mindenki el tud sajátítani. Mi végig ott leszünk és segítünk neked ebben a folyamatban. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az általunk tanított tánclépést mindenki, aki eddig nálunk tanult el tudta sajátítani. 😊

Igen, van. Ha több stílus is érdekel, pl. bachata és társastánc, akkor a második bérleted kedvezményesen válthatod együttfizetés esetén. Az aktuális kedvezményekről érdeklődj e-mailben: info@flamesstudio.hu, vagy személyesen óránkon.

Igen, lehet. Ehhez nincs más dolgotok, mint négyen összeállni. Azaz gyertek el négyen és 4 bérlet helyett csak 3 bérletet kell kifizetnetek.

Csak akkor érvényes a kedvezmény, ha legalább a 4 főből 2 fő teljesen új regisztráló nálunk (azaz nem váltott korábban bérletet).

100% elégedettségi garancia

Amennyiben nem vagy megelégedve óránkkal, visszaadjuk a befizetett összeget*

Ha az első óra végén úgy érzed nem volt megfelelő táncoktatásban részed, illetve másra számítottál, az általad befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük. Ezt óra végén jelezd felénk és mondd el, miért hoztad ezt a döntést, hogy a későbbiekben ebből tanulva fejleszthessük módszereinket.

Bachata táncoktatás Győr szintek

Jelenleg a következő szintek közül választhatsz. Ha nem vagy biztos benne, melyik csoportban lenne a helyed, bátran kérdezz minket és segítünk megtalálni a szintednek ideális tánctanfolyamot.

Becsatlakozós alkalmakkor felzárkóztató órát is tartunk, hogy legyen lehetőséged könnyen felvenni a ritmust.

Kattints és tudj meg többet szintjeinkről!

Még nem tanultál táncolni, de akkor is javasoljuk itt kezdeni, ha már tanultál táncolni, de nem ismered a bachatát. A tanfolyam során a bachata alapfiguráit, alaptechnikáit ismertetjük meg veled. A tánctanfolyam végére képes leszel önállóan, több figurából álló táncot végiglépni a bachata zenéjére.

Már találkoztál a bachata tánccal, tudod az alaplépéseket és egyszerűbb figurákat (pl. ismerős az előre-hátra séta, hammerlock, perec).

Akkor is várunk ide, ha ugyan még nem táncoltad a bachatát, de úgy érzed, gyorsan meg tudod tanulni az alapokat (első alkalmakkor tartunk plusz felzárkóztató órákat is)

Már úgy érzed van egy biztos alapod (alapfigurák, hammerlock, perec, esetleg 1-1 sensual figurával is találkoztál stb.) és táncoltál már bachatát. Vannak figura kombinációk is a fejedben, esetleg tanultál már koreográfiákat is.

Akkor érdemes ide jelentkezned, ha legalább már 4-6 hónapja tanulod  a bachatát, vagy jártál már több workshopon. Esetleg régebben tanultad hosszabb ideig, vagy van másik táncból erős alapod (pl. salsa) és legalább egy kezdő szintű bachata tudásod és úgy érzed képes leszel a középhaladó figurákat megtanulni.

Csoportunk a középhaladó tanfoylamra épül. Új figurákat, kombinációkat oktatunk, valamint már nagyobb figyelmet kap a zeneiség és a vezetéstechnika (az alapokon túl ehhez is adunk hasznos technikai segítséget).

Ismered a bachata figurák alapjait, önállóan több kombinációt is el tudsz táncolni és nem okoz gondot levezetni/lekövetni az összetettebb, több részből álló kombinációkat. Van legalább egy erős, kb. 1 éves alapod.

Táncoktatási rendszerünkről:

Minden egyes szinten nagy hangsúlyt fektetünk a tánctechnikai alapokra, a figurák helyes megismerésére, valamint a zeneiségre. A táncóráinkon megtanulható figurák bárhol eltáncolhatók, garantáltan jól fogsz vele mutatni a táncparketten.

Nálunk nem a figurák mennyiségén, sokkal inkább azok minőségén van a hangsúly. Hiszen, ha megérted a táncolt figurát, akkor magabiztosan és élvezettel tudod eltáncolni.

Bachata-tanfolyam_Győrben-felnőtteknek_Flames-Tánciskola_órai

5 érv a bachata mellett

  1. Minőségi kikapcsolódás: Segítünk kilépni a midennapi stresszből, rohanásból. Itt egy külön “világba” lépsz be, ahol csak a tánccal és magaddal kell foglalkoznod.
  2. Helyes testtartás: a táncoktatás során megmutatjuk a helyes testtartást. Sajnos napjainkban népbetegségnek számító helytelen testtartás számos negatív  szövődménnyel jár. A helyes testtartással elkerülheted a gerincproblémákat, a görnyedést.
  3. Önbizalom szerzése: a tánccal megtanulod kifejezni önmagad, az elsajátított lépéseket az adott stílus zenéire bármikor el tudod táncolni. Emellett általános testkoordinéciód is fejlődni fog, így magabiztos tudsz lenni mozgásoddal.
  4. Állóképesség növelése: A rendszeres táncolással növelheted állóképességed, javul tested vérkeringése ezáltal erősíted immunrendszered.
  5. Aktív társasági élmény: jó hangulatú órákon minőségi közösségi életet élhetsz, melyre a Covid korlátozások és bezártság után, most még inkább szükséged lehet. Óráink Győrben több helyszínen is elérhetők.