Szalagavató táncoktatás Győr

A szalagavató táncoktatásról

Szalagavató táncoktatásunkat suli alatti, vagy utáni próbák keretében tartjuk, melyet 100%-ban igazítunk az igényeitekhez: rugalmas időbeosztás, zeneválasztás, koreográfia stb.

Megvalósítjuk az általatok elképzelt ötleteket, illetve, ha még nincs elképzelésetek, segítünk a komplett táncműsor megtervezésében.

Lehetőség van klasszikus nyitótáncot pl. keringőt, társastáncot, vagy bármilyen “lazább” táncot is kérni.

Ami biztos lesz

Ami biztos NEM lesz

Szalagavató táncoktatásunk számokban

Oktatott osztály
0
Év versenytáncos múlt
0
Év oktatói tapasztalat
0

Mire számíthatsz szalagavató tánctanításainkon

Minden esetben tartunk egy egyeztetést, hogy tudjuk, milyen igényeitek, kéréseitek vannak. Ezt mindig személyesen, jellemzően osztályfőnöki órán tartjuk meg. Ekkor megbeszéljük, milyen zenére táncolnátok, mit szeretnétek, vagy mit kerülnétek.

A tánc állhat egy, vagy több zenéből is, hossztól függően általában 8-10 alkalom szükséges, hogy teljesen az alapoktól eljussunk a magabiztosan bemutatható műsorig. Heti 1 alkalmat szoktunk tartani, akár napközben testnevelés/osztályfőnöki/stb. óra alatt.

Érdemes időben elkezdeni a próbákat, de arra is volt példa, hogy rövid idő alatt kellett összeállítani egy műsort. Ilyen esetben a heti legalább két alkalom javasolt.

Próbáinkon garantált a jó hangulat, segítünk gördülékenyen elsajátítani a tánclépéseket.

Ha szeretnétek részletesebben is olvasni az szalagavató táncoktatásról, látogassátok meg az erre külön létrehozott weboldalunkat.

Aktuális szalagavató táncoktatás díjunk

Megnevezés

Időpont

Ár

Szalagavató táncoktatás komplett koreográfia

Megbeszélés szerinti időben, 8-10 alkalom

Egyedi ár, ami függ a műsor hosszától és a résztvevők létszámától.

SOS szalagavató táncoktatás

Akkor sem kell megijednetek, ha megcsúsztatok az idővel és úgy érzitek késő lenne egy táncműsort begyakorolni. Sose késő, erre is találtuk ki az SOS táncoktatásunkat.

Az SOS szalagavató táncoktatás során jellemzően gyakrabban, akár heti 2-3 alkalommal is találkozunk. Ilyen esetben a műsor – attól függően mennyi időnk van – kicsit rövidebb, annak érdekében, hogy biztosan tökéletes műsort tudjatok bemutatni.

Tánctanárok:

Dávid táncoktatás tánctanár Győr

Nagy Dávid

Tel.: +36203121108

Ákos táncoktatás tánctanár Győr

Molnár Ákos

Tel.: +36207456411

Ezt mondták rólunk

Jelentkezés szalagavató táncoktatásra a következő módon lehetséges

Írj e-mailt az info@flamesstudio.hu címre, vagy keress telefonon:

Nagy Dávid: 06 20 312 1108

Molnár Ákos: 06 20 745 6411

Gyakran ismételt kérdések

Jellemzően 2-5 perces műsorokat állítunk össze. Ez egyrészt függ a Ti elképzelésetektől is, másrészt a rendelkezésre álló időtől. Tapasztalataink szerint ilyen hosszúságban lehet magabiztosan begyakorolni a táncot. Az ennél hosszabb műsorok pedig jellemzően sok időkitöltő résszel rendelkeznek, mi pedig szeretnénk elkerülni az unalmas műsorokat. 🙂

Ez alapvetően rajtatok múlik, kötelező próbaszámot nem írunk elő. Eddigi tapasztalataink alapján 8-10 próba szokott kelleni egy átlagos hosszúságú műsorhoz (itt már benne van egy főpróba is). Ezt menet közben úgyis érezni fogjátok ti is. Mi nem csak letanítjuk a lépéseket, hanem szeretnénk ezt tényleg magabiztosra begyakoroltatni veletek. Éppen emiatt szükséges több alkalom, viszont minden alkalommal aktívan dolgozunk a műsorotokon.

Érdemes minél előbb, hogy biztosan tudjunk számolni veletek és fenntarthassuk nektek a helyet. Tehát érdemes akár 4-5 hónappal szalagavató előtt jelentkezni, függetlenül attól, hogy csak a szalagavatótok előtti 2-3 hónapban fogunk együtt dolgozni.

Persze az se probléma, ha csak utolsó pillanatban, szalagavató műsor előtti hetekben tudtok jelentkezni, igyekszünk mindenre megoldást nyújtani.

Természetesen, számos stílusú zenével tudunk készülni számotokra, tudunk ötleteket adni, hogy biztos olyan zenére tudjatok táncolni, ami illik is az esküvőtökre és tetszeni is fog.

Igen. A zenevágást meg tudjuk csinálni, ennek további díja nincs.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk. A szalagavatón használni kívánt cipőt az utolsó alkalmak során szoktuk használni, mikor már összeállt a koreográfia. Addig megfelelő sportcipőben is gyakorolni.

Fizetésre van lehetőség készpénzzel, kártyával, vagy átutalással. Első alkalommal legalább a teljes díj felét kérjük, de előre egyben fizetést kedvezménnyel hálálunk meg. Erre azért van szükség, mert tapasztalataink szerint, ha már “áll a dologban pénz”, akkor a résztvevők is 100%-ig odateszik magukat.

Győri szalagavató táncoktatás profi tánctanárokkal

Szalagavató nyitótánc oktatása

Tökéletes műsor a szalagavatótokra, könnyed próbák és remek hangulat. Biztosan állíthatjuk, hogy táncóráink az igazi kikapcsolódás élményét fogják nyújtani neked. Segítünk elkészíteni a nyitótáncot.

Keringő és bulis táncok

Akár keringőt szeretnétek bemutatni, vagy egy lazább, bulisabb, latinosabb stb. jellegű táncot, akkor is rendelkezésetekre állunk.

Garantáltan a ti igényeitek szerinti koreográfia készül el. Ne késlekedjetek, kezdjétek el a tánctanulást még ma, hogy magabiztosan be tudjátok mutatni elkészült táncos produkciótokat.

Győri szalagavató táncoktatás

Ne bízzátok a véletlenre a szalagavató műsor táncotokat. Ha velünk dolgoztok, biztos sikeretek lesz és még jól is fogjátok érezni magatokat. 9 éve oktatunk táncokat, számos műsort készítettünk el. Ez idő alatt a legkülönbözőbb helyszínekre, megoldásokra kellett táncműsort kidolgoznunk, azaz mindenre fel vagyunk készülve. 🙂 Keressetek minket és megtapasztalhatjátok, milyen a Flames szalagavató táncoktatás.