KIA Flashmob bemutató – Győr Árkád 2022.09.16

Flashmob bemutató műsor Győrben az Árkádban

Az ország legnépszerűbb elektromos crossovere, a megújult Kia Niro EV-t Győrben, az Árkád bevásárlóközpontban került bemutatásra!


A bemutatóhoz készült flashmob produkcióban táncosaink is részt vettek. Emellett köszönjük a közreműködést az Infinity Dance Factory és a Csillaggyűjtő tánccsoport táncosainak is.

Mi élveztük a közös munkát. 🙂

Gondolatok a fellépésről

Egy igazán érdekes projektben vehettünk részt, már az augusztusi felkéréskor elkezdtünk készülni rá. Ráadásul itt három tánciskolának is össze kellett koordinálnia a feladatokat.

A műsort moderntánc oktatónk, Süli Amarilla Luca állította össze. Luca már augusztus folyamán is járta a partner tánciskolákat, hogy minél több próbával minél színvonalasabb műsort tudjunk bemutatni. Köszönjük Luca munkáját!

A fellépés jó hangulatban telt, eredetileg csak két alkalommal adtuk volna elő a műsort, de az első bemutató után a szervezők megkérdezték, lenne-e kedvünk még egy harmadik alkalommal is bemutatni. Természetesen a válasz IGEN volt. 😀

Érezhetően sikerült az arra járók figyelmét is megragadni. Na meg persze a műsor utáni kávé is jól esett a Nespressoban.

Összességében egy hangulatos napon voltunk túl, szuper szervezőkkel, remek autóval és sok élménnyel lettünk gazdagabbak.

Nézd meg videónkat a KIA flashmobról

És ha már itt vagy, ne felejtsd el megnézni képgallériánkat sem. 🙂

Kattints a képre, hogy nagyobban is lásd.

További Flames híreink, bejegyzéseink