Esküvői táncoktatás Győr

Az esküvői táncoktatásról

Esküvői táncoktatásunkat magánóra keretében tartjuk, melyet 100%-ban igazítunk az igényeitekhez: rugalmas időbeosztás, zeneválasztás, koreográfia stb.

Megvalósítjuk az általatok elképzelt táncot, figurákat, illetve, ha még nincs elképzelésetek, segítünk a komplett műsor megtervezésében.

Lehetőség van klasszikus nyitótáncot, menyecsketáncot, vagy akár barátokat is bevonva meglepetés műsorokat kérni.

Ami biztos lesz

Ami biztos NEM lesz

Esküvői táncoktatásunk számokban

Oktatott páros
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat
0 +

Mire számíthatsz esküvői tánctanításainkon

Minden esetben tartunk egy egyeztetést, hogy tudjuk, milyen igényeitek, kéréseitek vannak. Ez történhet e-mailben, messengeren, vagy akár telefonon. Ekkor megbeszéljük, milyen zenére táncolnátok.

A tánc állhat egy, vagy több zenéből is, hossztól függően általában 6-8 alkalom szükséges, hogy teljesen az alapoktól eljussunk a magabiztosan bemutatható műsorig.

Próbáinkon garantált a jó hangulat, segítünk kikapcsolódni és gördülékenyen elsajátítani a tánclépéseket.

Ha szeretnétek részletesebben is olvasni az esküvői táncoktatásról, látogassátok meg az erre külön létrehozott weboldalunkat.

Aktuális esküvői táncoktatás magánóra díjunk

Megnevezés

Időpont

Ár

Esküvői táncoktatás magánóra

Megbeszélés szerinti időben

13.000 Ft/pár/óra

Esküvői magánóra

60 perces óra
15 000 Ft
  • Csak Ti és a tánctanár
  • Rátok szabott
  • Egyéni időpontban

S.O.S esküvői táncoktatás

3x45 perc / 1 alkalom
40 000 Ft
  • SOS last minute oktatás
  • Intenzív felkészülés
  • Egyéni időpontban

Műsor csomag

5x60 perc, megadott zenékből választható
62 000 Ft
  • Általunk megadott zenékből választhattok
  • Előre elkészített műsor, nem rátok szabott
  • Egyéni időpontban

SOS esküvői táncoktatás

Akkor sem kell megijednetek, ha megcsúsztatok az idővel és úgy érzitek késő lenne egy táncműsort begyakorolni. Sose késő, erre is találtuk ki az SOS táncoktatásunkat, mellyel akár 1-2 hét alatt látványos műsorotok lehet. Alapesetben az SOS műsorok kicsit rövidebbek (jellemzően 1,5 perc hosszúak), hogy magabiztosan tudjátok eltáncolni a Nagy Napon.

Tánctanárok:

Dávid táncoktatás tánctanár Győr

Nagy Dávid

Tel.: +36203121108

Ákos táncoktatás tánctanár Győr

Molnár Ákos

Tel.: +36207456411

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

google-5-csillag-bachata-oktatas-gyor.png

Nagyon köszönjük !!!!!!!! 🥰🥰❤️❤️🙏🙏

Imádták!!!!! mi meg eszméletlenül élveztük !!!! ❤️❤️❤️❤️

Köszönjük szépen még egyszer, nagyon bomba műsorunk volt !!! 🥰🥰🙏

Huszár Tímea

Nagyon szuperek voltak az órák, Ákos nagyon profi , az általa összeállított koreográfia látvànyos volt és a násznépnek is nagyon tetszett. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk☺️

Bognár Szandra

Köszönjük szépen,igen,mi is élveztük! Jók voltak a közönség részéről a visszajelzések😇

Köszönjük szépen hogy elvállaltál minket,jó móka volt a közös tánc. 😊

Köszönjük a felkészítést😇

Lengyel Flóra

További vélemények

Esküvői tánc ajándékutalvány

Lehetőséged van három alkalmas táncoktatást ajándékoznod párodnak. Ha szeretnél ajándékutalványt, írj nekünk elérhetőségünkön.

Esküvői táncoktatás 3 alkalmas ajándékutalvány

39.000 Ft

Jelentkezz esküvői táncra itt:

Írj e-mailt az info@flamesstudio.hu címre, vagy pedig töltsd ki lenti jelentkezési lapunkat.


Gyakran ismételt kérdések

Jellemzően 1,5-2,5 perces műsorokat állítunk össze. Ez egyrészt függ a Ti elképzelésetektől is, másrészt a rendelkezésre álló időtől. Tapasztalataink szerint ilyen hosszúságban lehet magabiztosan begyakorolni a táncot. Az ennél hosszabb műsorok pedig jellemzően sok időkitöltő résszel rendelkeznek, mi pedig szeretnénk elkerülni az unalmas műsorokat. 🙂

Ez alapvetően rajtatok múlik, kötelező próbaszámot nem írunk elő. Eddigi tapasztalataink alapján 7-8 próba szokott kelleni egy átlagos hosszúságú műsorhoz. Ezt menet közben úgyis érezni fogjátok ti is. Mi nem csak letanítjuk a lépéseket, hanem szeretnénk ezt tényleg magabiztosra begyakoroltatni veletek. Éppen emiatt szükséges több alkalom, viszont minden alkalommal aktívan dolgozunk a műsorotokon.

Érdemes minél előbb, hogy biztosan tudjunk számolni veletek és fenntarthassuk nektek a helyet. Tehát érdemes akár 4-5 hónappal esküvő előtt jelentkezni, függetlenül attól, hogy csak esküvőtök előtti 2-3 hónapban fogunk együtt dolgozni.

Persze az se probléma, ha csak utolsó pillanatban, esküvő előtti hetekben tudtok jelentkezni, igyekszünk mindenre megoldást nyújtani.

Amint tudjátok, hogy tánctanárral dolgoznátok együtt, jelentkezzetek nálunk. Nem ritka, hogy “last minute” esküvői táncoktatásokat kell tartani. Erre is van megoldásunk, hogy garantáltan lehessen műsorotok. Akár az esküvő előtti egy-két hétben is csodás műsort tudunk összeállítani.

Mi végig ott leszünk és segítünk neked ebben a folyamatban. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az általunk tanított tánclépést mindenki, aki eddig nálunk tanult el tudta sajátítani. 😊

Természetesen, számos stílusú zenével tudunk készülni számotokra, tudunk ötleteket adni, hogy biztos oylan zenére tudjatok táncolni, ami illik is az esküvőtökre és tetszeni is fog.

Igen. A zenevágást meg tudjuk csinálni, ennek további díja nincs.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk. Az esküvőn használni kívánt cipőt az utolsó alkalmak során szoktuk használni, mikor már összeállt a koreográfia. Addig megfelelő sportcipőben is gyakorolni.

Fizetésre van lehetőség készpénzzel, kártyával, vagy átutalással. Mindig az adott alkalom végén szükséges, nincs előre fizetési kötelezettség (kivéve, ha ajándékutalványt vesztek).

Ötletek esküvői táncra

Ha még nincs elképzelésed, hogy mi legyen a nagy nap tánca, akkor hozunk pár példát. Érdemes zene kiválasztásakor arra figyelni, mi az, amivel tudtok azonosulni, amire szívesen táncolnátok. Maga a stílus meghatározása úgyis a táncoktató feladata. 🙂

Néhány példa, milyen jellegű táncok szoktak szerepelni egy esküvői nyitótáncon: bécsi keringő, angol keringő, retro, rock’n’roll, vegyes mix. De még egyszer jelezzük: Nem kell táncszakértőnek lenni és adott stílusra “rábökni”. Nektek csak zenét kell választani, mi tudni fogjuk milyen stílus passzol hozzá 😉

Győri esküvői táncoktatás profi tánctanárokkal

Nyitótánc oktatása

Tökéletes műsor a Nagy Napon, könnyed próbák és remek hangulat. Biztosan állíthatjuk, hogy táncóráink az igazi kikapcsolódás élményét fogják nyújtani neked. Segítünk elkészíteni a nyitótáncot.

Keringő és meglepetéstánc

Ha keringőt szeretnétek bemutatni, de akár egy lazább, meglepetés jellegű táncot is, akkor is rendelkezésetekre állunk.

Garantáltan a ti igényeitek szerinti koreográfia készül el. Ne késlekedjetek, kezdjétek el a tánctanulást még ma, hogy magabiztosan be tudjátok mutatni elkészült táncos produkciótokat.

Győri esküvői táncoktatás

Ne bízzátok a véletlenre az esküvői táncotokat. Ha velünk dolgoztok, biztos sikeretek lesz és még jól is fogjátok érezni magatokat. 9 éve oktatunk táncokat, számos műsort készítettünk elő. Ez idő alatt a legkülönbözőbb helyszínekre, megoldásokra kellett táncműsort kidolgoznunk, azaz mindenre fel vagyunk készülve. 🙂 Gyertek el hozzánk különórára és megtapasztalhatjátok, milyen a Flames esküvői táncoktatás. Győrben és környékén oktatunk, saját tükrös teremben, így csak ti lesztek és az oktató, hogy nyugodtan tudjatok felkészülni a Nagy Napra.