Rock and Roll Show Sárváron

Rock and Roll Táncbemutató

Emlékezetes este volt a 2023. január 21-ei szombat.

Nagy örömmel vettünk részt a sárvári Park Inn Hotelben megrendezett 15. Sárvár Városi Bálon, ahol Rock and Roll Show-nkat mutathattuk be.

A Bál témája az amerikai Rock ‘n’ Roll volt, így az ehhez passzoló Show-nkkal olyan legendás előadók slágereire táncoltunk, mint Elvis Presley, John Travolta vagy Fenyő Miklós.

Szuper szervezés és közönség tette igazán felejthetetlen élménnyé az estét.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk ezen a csodálatos eseményen. Nagyon boldogok vagyunk, hogy átélhettük ezt az egyedülálló eseményt, és alig várjuk, hogy részt vehessünk a következőn.

Képek az eseményről

Helyszíni fotós örökített meg pár momentumot táncműsorunkból, amelyet most itt osztunk meg neked.

Rock and Roll tánc show műsor Flames 5
Rock and Roll tánc show műsor Flames 2
Rock and Roll tánc show műsor Flames 3
Rock and Roll tánc show műsor Flames 4
Rock and Roll tánc show műsor Flames 1

Táncműsorunk videója

Teljes műsorunk egy 20 perces Rock and Roll Show volt, amelyből most egy rövid válogatást mutatunk meg. Katt a videóra! 🙂

Táncműsorok rendelése

Tánciskolánkkal örömmel megyünk el fellépni különböző eseményekre, rendezvényekre és programokra. Számos műsorszámmal állunk rendelkezésre, de akár egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

Társastánc oktatás és tanfolyamok

A Flames Tánc- és Mozgásstúdióban a kezdőtől a haladó szintig tartunk társastánc órákat, ahol többek között a fenti Rock and Roll Show-nkban szereplő táncok alapjait is megtanulhatod, vagy ha már tanultál táncolni, akkor továbbfejlesztheted tánctudásodat.

Bátran ajánljuk társastánc óráinkat, hiszen az alapszintű társasági tánctudásnál hasznos a különböző latin és standard táncok világának ismerete, akár csak egy egyszerűbb esküvői lassúzáshoz is.

5 érv a társastánc mellett

  1. Minőségi kikapcsolódás: Segítünk kilépni a mindennapi stresszből és rohanásból. Itt egy külön világba lépsz be, ahol csak a tánccal és magaddal, partnereddel kell foglalkoznod.
  2. Helyes testtartás: a táncoktatás során megmutatjuk a helyes testtartást. Sajnos napjainkban számos embert érint a helytelen testtartás és az ezzel járó rengeteg negatív  szövődménnyel. A helyes testtartással elkerülheted a gerincproblémákat, a görnyedést.
  3. Önbizalom szerzése: a tánccal megtanulod kifejezni önmagad, az elsajátított lépéseket az adott stílus zenéire bármikor el tudod táncolni. Emellett általános testkoordinéciód is fejlődni fog, így magabiztos tudsz lenni mozgásoddal.
  4. Állóképesség növelése: A rendszeres táncolással növelheted állóképességed, javul tested vérkeringése ezáltal erősíted immunrendszered.
  5. Aktív társasági élmény: jó hangulatú órákon minőségi közösségi életet élhetsz, melyre a Covid korlátozások és bezártság után, most még inkább szükséged lehet. Óráink Győrben több helyszínen is elérhetők.