Táncbemutató Partnertalálkozón

Táncshow Győrben

Az Edutax Kft. és a Pannónia Könyvvizsgáló Kft. által szervezett Partnertalálkozó és egyben ünnepi, 20 éves évforduló eseményre voltunk mi is hivatalosak. A Flames Tánctanárai tartottak táncbemutatót.

Az esemény 2023. január 24-én került megrendezésre a Kristály Étteremben Győrött.

A fellépő táncosok, Balogh Adél, Molnár Csenge, Molnár Ákos és Nagy Dávid, jól érezték magukat a szuper közönség előtt.

A Flames Tánc- és Mozgásstúdió két táncműsort mutatott be, egy Rock and Roll Táncshow-t és egy Disco Táncshow-t. A közönség nagyon élvezte a látványos és szórakoztató produkciókat. Mi pedig külön örültünk a műsor után számunkra is felkínált finom falatoknak és italoknak. 😊

Összességében, egy sikeres és emlékezetes napot töltöttünk el a Partnertalálkozón, ahol a Flames Tánc- és Mozgásstúdió táncosai nagyszerűen szerepeltek.

Képek az eseményről

Íme pár megörökített momentum táncműsorunkból, amelyet most itt osztunk meg neked.

Táncműsor végpóz Győr részlet
Táncműsor Győrben partnertalálkozó részlet
Táncos műsor partnertalálkozó Győr részlet
Táncbemutató jelenet Flames Premium Show részlet
Disco Show Flames Győr táncfellépés részlet

Az esemény szervezői

A Partnertalálkozó szervezői az alábbi cégek voltak, köszönjük a meghívást.

Táncműsorok rendelése

Tánciskolánkkal örömmel megyünk el fellépni különböző eseményekre, rendezvényekre és programokra. Számos műsorszámmal állunk rendelkezésre, de akár egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

Miért éri meg táncműsort rendelni a Flames-től?

  1. Szórakoztató élmény: Táncműsoraink garantálják, hogy a nézők szórakoztató élményt nyernek a táncosok kiváló produkciójától.

  2. Egyedi megjelenés: Táncműsoraink egyedi megjelenést biztosítanak, ami a rendezvényt különlegessé és felejthetetlenné teszi a vendégek számára.

  3. Professzionalizmus: Táncosaink profi módon képviselik a táncot, és folyamatosan fejlődnek a táncosi képességeiket illetően.

  4. Egyedi kérések teljesítése: Minden ügyfelünk egyedi igényeit szem előtt tartva dolgozunk, hogy a legjobb eredményt érjük el.

  5. Emlékezetes rendezvény: A táncműsorunkkal szerezhető emlékezetes rendezvény biztosítja, hogy a vendégek jó élményeikről beszéljenek még hosszú idő múlva is.

Társastánc oktatás és tanfolyamok

A Flames Tánc- és Mozgásstúdióban a kezdőtől a haladó szintig tartunk társastánc órákat, ahol többek között a fenti Rock and Roll Show-nkban szereplő táncok alapjait is megtanulhatod, vagy ha már tanultál táncolni, akkor továbbfejlesztheted tánctudásodat.

Bátran ajánljuk társastánc óráinkat, hiszen az alapszintű társasági tánctudásnál hasznos a különböző latin és standard táncok világának ismerete, akár csak egy egyszerűbb esküvői lassúzáshoz is.

5 érv a társastánc mellett

  1. Minőségi kikapcsolódás: Segítünk kilépni a mindennapi stresszből és rohanásból. Itt egy külön világba lépsz be, ahol csak a tánccal és magaddal, partnereddel kell foglalkoznod.
  2. Helyes testtartás: a táncoktatás során megmutatjuk a helyes testtartást. Sajnos napjainkban számos embert érint a helytelen testtartás és az ezzel járó rengeteg negatív  szövődménnyel. A helyes testtartással elkerülheted a gerincproblémákat, a görnyedést.
  3. Önbizalom szerzése: a tánccal megtanulod kifejezni önmagad, az elsajátított lépéseket az adott stílus zenéire bármikor el tudod táncolni. Emellett általános testkoordinéciód is fejlődni fog, így magabiztos tudsz lenni mozgásoddal.
  4. Állóképesség növelése: A rendszeres táncolással növelheted állóképességed, javul tested vérkeringése ezáltal erősíted immunrendszered.
  5. Aktív társasági élmény: jó hangulatú órákon minőségi közösségi életet élhetsz, melyre a Covid korlátozások és bezártság után, most még inkább szükséged lehet. Óráink Győrben több helyszínen is elérhetők.