Ifjúsági társastánc oktatás Győr

Társastánc oktatásunk Győrben ifi korosztálynak

Az ifjúsági korosztálynak (14-18) szóló ifi társastánc tanfolyamunkon megismerheted és magabiztos tudásra tehetsz szert a legnépszerűbb latin és standard táncokban.

Tanfolyamainkon olyan táncokat oktatunk, mint a klasszikus standard társastánc irány: angol keringő, bécsi keringő, tango, quickstep, valamint a népszerű latin társastáncok, mint a cha cha cha, szamba, rumba, jive, paso doble.

Célunk, hogy jó társaságban megismerkedhessenek tanuló résztvevőink a legismertebb társastáncokkal, emellett folyamatos fejlődési lehetőséget is biztosítsunk későbbi fellépési, vagy versenyzési lehetőséggel is.

Profi, versenytáncos oktatóink segítenek elsajátítani a társastáncok lépéseit. Jó hír, hogy az alapokat nem nehéz megtanulni és biztosan sikerélményed lesz óráinkon.

Akár most ismerkedsz a tánc világával, vagy már táncoltál, nálunk garantáltan egy ÚJ és hamisíthatatlan Flames táncos élményben lesz részed. 🙂

Ajánljuk annak, aki egy átfogó, több társastánc stílust is megismertető tanfolyamra vágyik. Legyél akár lakodalomban, buliban, bálon, vagy bármilyen eseményen, ahol felmerül a tánc, táncoktatásaink után garantáltan jól fogod magad érezni a parketten! 🙂

Nézd meg aktuális óránkat, jelentkezz és táncoljunk egy jót!

Szintek: kezdő, középhaladó, haladó.

Aktuális ifi és tanuló társastánc órák:

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

Kezdő ifi társastánc tanfolyam 13 éves kortól

Szerda 18:00-18:55

Jelenleg nincs csatlakozási lehetőség.

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Bérletárak hamarosan

Mire számíthatsz ifi társastánc tanfolyamunkon?

ifi társastánc csoport Győrben

Táncoktatásunk számokban

Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat
0 +

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

google-5-csillag-bachata-oktatas-gyor.png
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊

Dézsi Viktória

Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.

Petrovicz Lili

Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!

Goór Dániel

További vélemények

Tánctanárok

Nagy Dávid

Táncstúdió Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 312 1108

Molnár Ákos

Táncstúdió Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 745 6411

5 érv ifjúsági és gyerek társastánc oktatásunk mellett

  1. Minőségi foglalkozás: Az iskolai mindennapokból kilépve egy külön világba csöppensz, ahol nincs stressz, csak jó zenék, sok tánc és szuper közösség.
  2. Helyes testtartás: a táncoktatás során megmutatjuk a helyes testtartást. Sajnos napjainkban népbetegségnek számító helytelen testtartás számos negatív  szövődménnyel jár. A helyes testtartással elkerülheted a gerincproblémákat, a görnyedést.
  3. Önbizalom szerzése: a tánccal megtanulod kifejezni önmagad, az elsajátított lépéseket az adott stílus zenéire bármikor el tudod táncolni. Emellett általános testkoordinéciód is fejlődni fog, így magabiztos tudsz lenni mozgásoddal.
  4. Állóképesség növelése: A rendszeres táncolással növelheted állóképességed, javul tested vérkeringése ezáltal erősíted immunrendszered.
  5. Aktív társasági élmény: jó hangulatú órákon minőségi közösségi életet élhetsz, melyre a Covid korlátozások és bezártság után, most még inkább szükséged lehet. Sok új barátot találhatsz és az se ritka, ha valaki óráinkon találja meg élete szerelmét. 🙂

Regisztráció

Jelenleg nincs csatlakozási lehetőség.

A következő latin és standrad táncokkal találkozhatsz nálunk

Chachacha

Az egyik legnépszerűbb latin társastánc a chachacha (csacsacsa). Kubai eredetű, a mambohoz köthető, de ma már önálló táncstílus. Jellemzője a vidámság, pörgősség, játékosság. Napjaink legtöbb latin és popslágerére a chachacha figurái eltáncolhatók – ez is adja népszerűségét.

Szamba

Afrikai eredetű tánc, de ismertségét a Riói Karneválok miatt nyerte el. A szamba (samba) szintén népszerű tánc (versenyeken a nyitótánc szokott lenni). Mozgalmas figurák jellemzik, magasabb osztályos figuráival folyamatos körtáncot járnak a táncosok.

Rumba

Lassú, romantikus, lírai táncfigurák és zene jellemzi. A nő és férfi közti kapcsolat és gyakran a szerelem táncának hívják. Figurái sok esetben megegyeznek a chachacha figuráival, csak lassabb feldolgozásban mutatják be a táncosok.

Jive

A rock’n’roll, boogie és swing világa. Észak-Amerikából származó tánc, pörgős, pattogós. Akár olyan előadók zenéire is eltáncolható, mint Elvis Presley. Igazi bulitánc.

Angol keringő

Az angol keringő az egyik legismertebb tánc, amit bálokon, esküvőkön el lehet lépni. Nemzetközi nevén a Slow Waltz. Lassú zenére, folyamatos, keringő, haladó táncot lehet elképzelni. Elegáns és nyugodt stílus.

Bécsi keringő

Mozgalmas, haladós, de nagyon elegáns tánc. Nem véletlenül felkapott szalagavató nyitótáncokon, vagy esküvői produkciókon.

Tango

Antonio Banderas argentin tangó táncának a standard “báltermesített” változata. Éles váltások, karakteres lépések és zene jellemzi.

Quickstep

Slowfox és charleston keveréke. Jellemző a sok haladós körtánc figura (mint egy keringőben) és a gyakori szökdelős lépések.

Társastánc oktatás helyszíne Győrben

Győr, Ipar u 51/B – Flames Tánc- és Mozgásstúdió

Gyakran ismételt kérdések

Ha helyszínen vásárolod meg a belépőt akkor bankkártyával tudsz fizetni.

Ha elővételben, akkor a regisztrációkor megadott e-mailre küldünk egy linket, ahol internetes bankkártyás vásárlással tudod megvenni a jegyed.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk (farmer,  vagy elegánsabb melegítő), cipőnek sportcipő, váltócipő. Átöltözésre van lehetőség.

Természetesen, többen is úgy jönnek tanfolyamunkra, hogy nincs táncpartnerük. Ilyenkor vagy csoporton belülről, vagy másik csoportból keresünk neked táncpartnert.

Nem kötelező a párcsere, ha fix párral érkezel, akár a teljes tanfolyamon is együtt táncolhattok, hiszen az a célunk, hogy jól érezzétek magatokat.

Ugyanakkor javasoljuk időnként (egy-egy feladatra) a párcserét, hiszen abból sokat tudsz tanulni, ha mással is kipróbálod a tánclépéseket.

Semmi gond, a táncoktatásunkat az alapoktól kezdjük, így garantáltan tudod tartani a lépést.

Táncóránkra újrakezdők, vagy olyanok is jöhetnek, akik középhaladók-haladók, de szeretnék átismételni az alapokat. Biztosak vagyunk benne, hogy így is jól fogjátok érezni magatokat.

Kezdő csoportjainkban mindig olyan lépéseket tanítunk, amit mindenki el tud sajátítani. Mi végig ott leszünk és segítünk neked ebben a folyamatban. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az általunk tanított tánclépést mindenki, aki eddig nálunk tanult el tudta sajátítani. 😊

Igen, van. Ha több stílus is érdekel, pl. bachata és társastánc, akkor a második bérleted kedvezményesen válthatod együttfizetés esetén. Az aktuális kedvezményekről érdeklődj e-mailben: info@flamesstudio.hu, vagy személyesen óránkon.

Igen, lehet. Ehhez nincs más dolgotok, mint négyen összeállni. Azaz gyertek el négyen és 4 bérlet helyett csak 3 bérletet kell kifizetnetek.

Csak akkor érvényes a kedvezmény, ha legalább a 4 főből 2 fő teljesen új regisztráló nálunk (azaz nem váltott korábban bérletet).